Prodej pozemky 1 084 m2, Čejetice u Strakonic

Cena: 1 790 000 Kč
Financování:na hypotéku za 7 709 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Strakonice
Lokalita: Čejetice
Aktualizace: 02.09.2024 14:28
Číslo zakázky: 6700140
Výměra pozemku: 1084 m2
Elektřina: 220
Hledáte pro stavbu svého budoucího rodinného domu klidnou obec a zároveň chcete mít dobře dosažitelné větší město, kam budete dojíždět za prací? Dovoluji si Vám nabídnout dva pozemky v hezké obci Čejetice u Strakonic.

Můžete si vybrat pozemek o výměře 1.029 m2 nebo 1.084 m2, případně koupit oba a získat tak velký pozemek s výměrou přes dva tisíce metrů čtverečních pro realizaci svých plánů. Jelikož oba pozemky spolu hraničí, mohou tedy tvořit jeden celek. Pozemek o výměře 1.084 m2 má díky svému tvaru výhodu přístupu ze dvou komunikací.

Pozemky jsou rovinaté a v územním plánu zahrnuté pro stavbu rodinného domu o dvou nadzemních podlažích a podkroví. Oba jsou napojeny na elektřinu. Vodovod a kanalizace v současné době nejsou v této části obce k dispozici a bude zapotřebí vyvrtat studnu a udělat jímku případně čističku odpadních vod.

Výhodou je blízké vlakové nádraží, kdy se vlakem pohodlně dostanete za pár minut do Strakonic, cesta do Písku zabere jen 15 minut. Umístění je tedy ideální pro cesty za prací. V obci je mateřská škola, sportovní areál, kde si můžete zahrát fotbal, florbal, tenis, volejbal a další sporty. Dále zde naleznete restauraci, místní pivovar a kulturní dům.

Pokud Vás některý z pozemků zaujal, kontaktujte mě pro domluvení prohlídky. Budete-li potřebovat zajistit financování koupě této nemovitosti, je Vám k dispozici odborný finanční konzultant.
Realitní makléř:

Petr Franěk
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 130 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop