Prodej rodinné domy, 126 m2 - Bavorov

Cena: 3 290 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 14 170 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Strakonice
Lokalita: Bavorov
Ulice: Havlasova 71
PENB: G
Aktualizace: 03.07.2024 20:29
Číslo zakázky: 59865
Stav: nutná rekonstrukce
Obytná plocha: 126 m2
Výměra pozemku: 489 m2
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům v malebném městečku Bavorov v jižních Čechách, okres Strakonice. Tento dvoupodlažní dům, s neobyvatelným druhým podlažím připraveným na rekonstrukci na obytné podkroví, je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody.

Dům má zastavěnou plochu 170 m2 a stojí na pozemku o velikosti 489 m2. Užitná plocha přízemí činí 126 m2 a zahrnuje komoru, chodbu, dva pokoje, obývací prostor, kuchyň se vstupem na pozemek, koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletu. K domu náleží také terasa, chlívek, dílna, přístřešek a otevřená stodola směřující do zahrady.

Dům je napojen na elektřinu, městský vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Rekonstrukce domu byla již započata.

Bavorov se nachází 8 km od Vodňan, 12 km od Netolic, 15 km od Prachatic a 26 km od Písku. Město je výchozím bodem turistické cesty na hrad Helfenburk a nabízí cyklostezky na Bílsko, Ražice a Písek.

V Bavorově najdete veškerou občanskou vybavenost včetně lékaře, lékárny, základní školy, základní umělecké školy, mateřské školy, pošty, knihovny, technických služeb, kulturního zařízení, autokempu a koupaliště. V městě působí také zájmové spolky a sdružení, jako jsou sbor hasičů a myslivecký spolek.

Pokud hledáte útulné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do okolních měst, je tento dům v Bavorově tou pravou volbou pro vás.

Nabídky financování zajišťujeme v rámci obchodního případu.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 24 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop